Meritter

Priser og Awards

Publikumsprisen 2012

Kåret til “Årets morsomste” 2012

Årets Absolutte Underholder 2003

Kåret til Årets Absolutte Underholder 2003

 

 

Stageshows

Kristian Valen er Norges mest selgende komiscene artist der han er med på alt ifra regi, text, produksjon. Årsaken til at han gjør det meste selv er at det var ingen som hadde troen på at hans ide’er og parodier ville funke på scenen.

 

Fartøy Valen

Mange kjente «artister» opptrer i kjent Valen stil sammen med noen av Kristians elleville karakterer med Geir og Kjartan i spissen. Norges mest sette 1 manns show solgte til platina på DVD.

  • Premiere: 2001

Musikalsk Kaos

”Et musikalsk kaos” startet som en lydsjekk til en jam i Stavanger, men endte opp med å selge ut landet over i hele 3 år.

  • Premiere: 2003

Raskere Enn Sitt Eget Beste

Showet har gått for fulle hus landet rundt fra høsten 2008. Mer enn 115.000 har latt seg rive med i en rekke fantastisk morsomme parodier og imitasjoner.

  • Premiere: 2008

Alle Skal Få

10 års jubileumsforestilling med høydepunkter fra karrieren, så langt! Sceneshowet ”Alle Skal Få – Det beste fra de siste 10 år og litt nytt desverre” ble tatt opp i Kristian sin farfars hjemby Tønsberg.

  • Premiere: 2010

Fra Hillevåg til Hollywood

Nye musikalske imitasjoner og verbale nummer som vil bli ”guidet” av en rekke helt nye karakterer som har publikum ikke har opplevd tidligere! Kristian vil også ta med på turen noen av de profilene som publikum har blitt kjent med gjennom suksess serien ”Valens Rikskringkasting” på NRK1 våren 2012.

 

 

TV Shows og DVD utgivelser

Samtlige av Valens tv show på TV-Norge ble kanalens mest sette komiprogram de årene de gikk, og det hele toppet seg i 2012 da Valens program på NRK1 (Valens Riks Kringkasting) ble Norges mest sette humorserie.

 

Valen TV

Valen TV er et program med parodier og imitasjoner av TV-programmer og TV-personer – og med mye musikk. Valen TV ble, og er enda Norges mest selgende TV show DVD med over 140.000 solgte. (Nedlastning kommer utenom)

Valen og De

Her får du alle programmene, alle innslagene, alle duettene og all galskapen. Møt Schwarzenegger, Prince, Ozzy Osbourne, Morten Abel, DDE og mange flere. TV-Norges mest sette komiprogram utgivelses året.

  • Vist på TV Norge første gang 2005-2006

Valens Frokost TV

Valens Frokost-TV fortsetter der Valen-TV slapp, med en serie fantastiske imitasjoner som ingen kan formidle slik Kristian Valen kan. TV-Norges mest sette komiprogram. Solgte til gull trofe allerede første uke.

  • Vist på TV Norge første gang 2009

Alle Gode Ting er Tre – Kristian Valen Collection

Trippelboks set med Valens 3 første DVDer.

Valens Rikskringkasting

Norges mest sette komedie fra NRK1. Kristian Valen har fått jobb i statskanalen og ankommer standsmessig i limousin, og må legge fra seg alle våpnene sine i resepsjonen(!) Tilværelsen blir ikke helt som han hadde forestilt seg da han blir plassert nederst på ”rangstigen” i et kontor i kjelleren i radiohuset, hvor han møter mye motstand.

  • Vist første gang på NRK våren 2012

 

 

Musikk

Listen When Alone

”Listen when alone” er debut albumet til Kristian Valen. Albumet inneholder singlene ”Still here”, ”I surrender” & ”If I was”. Albumet debuterte på 3.plass på VGs salgs liste kun slått av U2 & Beyonce, og endte opp med å selge platina og over 40.000 i Norge alene. ”Still here” gikk til nr på både salgs og radio lister, og musikk videoen ”Still here” ble årets mest etterspurte video på bla NRK.

Albumet er i ettertid blitt gitt ut i 4 verdens deler over flere år etterhvert som flere selskap har plukket opp artisten Valen og det har gitt han gull og platina plater fra flere land. I Japan var han bla på ”topp 20” over de mest spillte sangene på karaokepub, og i Tyskland ble låten tema sangen til Tysklands største drama tv serie. I 2010 kåret P4´s lyttere “Still here” til 13 plass på “Verdens beste låter fra 2000 til 2010”.

 

 

Musikk Video

Letting Go

I 2012 teamet Valen opp med Norske musikkregissør Reinert (Ray Kay) Olsen i forbindelse med sin Amerikanske release på sangen ”Letting go”, der de produserte det som til dags dato er en av Nordens største musikkvideo produksjoner med Hollywood stjerner som Vinnie Jones og Taylor Cole på rolle listen. Videoen har bla flere scener som er spillt inn i Michael Jacksons tidligere hus. Sangen ble ikke sluppet for salg pga den var kun et ledd i ”marketing of Kristian as a multi talent” (Levi Booker-Ringrev i Amerikansk musikk bransje som sammen med Stevie Wonders plateselskap og radio innledet samarbeid etter at de så Valen opptre på Michael Jacksons minne markering i Los Angeles.)

Meny