Kristian Valen med helt nytt show!

Nyhet 9 av 11

Mer enn 600.000 har opplevd Kristian Valen på scenen etter at han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2001. Og enda flere har latt seg underholde av den populære Siddisen på TV. NRK suksessen ”Valens Rikskringkasting” som ble sendt i vår, hadde utrolige 8.4 millioner seere/visninger på TV (inkl reprise) og på nrk.no.

“Fra Hillevåg til Hollywood” blir en reise slik bare Kristian Valen kan invitere til! Nye musikalske imitasjoner og verbale nummer som vil bli “guidet” av en rekke nye karakterer som publikum ikke har opplevd tidligere! Kristian Valen utelukker ikke at det kan bli plass for et kort gjensyn/gjenhør med et par av hans populære karakterer fra tidligere – vi er midt i skriveprosessen nå og vet vel ikke før premieredagen hvem som blir med på turen fra Hillevåg til høsten…..

Kristian kan imidlertid bekrefte at den populære ”nam nam” karakteren blir med når han fortsetter jakten på sin utkårede. Gjennom flere episoder av ”Valens Rikskringkasting” fulgte vi den trauste bonden fra ett sted i Norge i sin kurtisering med en thailandsk flamme, som brått forsvant….

”Fra Hillevåg til Hollywood” har Norges premiere 13. september i Sandnes. Etter at Rogalands tre største byer har hatt Kristian Valen på besøk i september og oktober går turen videre til Bergen, Kristiansand, Trondheim – og nå er det også klart at Hamar og Fredrikstad tett opp under jul får besøk av Kristian!

Grunnet flere prosjekter i USA er det foreløpig ikke aktuelt å forlenge turneen i 2013.

Lørdag 25. august kan Kristian oppleve nok en milepæl i sin karriere. Han er en av de nominerte i kategorien ”Årets Morsomste” som skal kåres i NRK sendte ”Komiprisen 2012”. To ganger tidligere har Kristian mottatt en utmerkelse som han har satt stor pris på – Se og Hørs lesere stemte han frem som årets TV navn for noen år siden og TV2 kåret han til årets underholder.

Meny