Kristian Valen nominert!

Nyhet 8 av 11

Komiprisen 2012For 12. år på rad avvikles Komiprisen. I år er Kristian nominert i klassen ”Årets Morsomste”. Vinneren her kåres av deg og meg – dette er publikumsprisen! Komiprisen 2012 går av stabelen på Chat Noir, lørdag 25. august og blir sendt på NRK1 og NRK.no.

Trond-Viggo Torgersen skal også i år lede showet som sendes direkte på TV. Den erfarne programlederen ser frem til å lede showet:

– Dette er en festjobb jeg gleder meg til. Et fyrverkeri av opptredener og flotte artister som driver med dette rare faget som er så avhengig av talent og gode ideer. Jeg gleder meg til å få være med å juble for mine gode kollegaer, uttaler Trond-Viggo i pressemeldingen fra NRK.

Alle som mener Kristian Valen er Norges morsomste oppfordres til å avgi sin stemme! Dette gjør du ved å sende en SMS med kandidatnummeret : Kandidat 4 til 1987

Vil du vite mer om Komiprisen 2012 – klikk her

Meny