Valens Rikskringkasting i salg nå!

Nyhet 6 av 11

Valens Rikskringkasting

En av de største TV-suksessene i 2012 er nå ute på DVD og Blu-Ray. -Det hele startet som en syk idé i hodet mitt for over fire år siden, men jeg følte meg aldri helt klar for oppgaven. Jeg var ikke helt komfortabel med det, siden jeg i min tid startet i NRK, forteller Kristian Valen til NRK.no. Men idé ble til handling, og et nytt TV-program var født.

Foruten en rekke kjente og nye rollefigurer, blant annet flere NRK-profiler, spiller Valen også selv i sitt nye show. – Jeg kjenner ikke igjen meg selv som den gærningen jeg leser om i avisene, derfor fikk skrivegruppa frie tøyler til å skrive inn figuren Valen som den tullballen han virker som. Jeg ble en parodi på meg selv, sier han med et stort smil om munnen.

Serien er i 8 episoder og forteller om tilværelsen hans i statskanalen. Blu-ray versjonen inneholder i tillegg masse ekstramateriale som utvidede versjoner av episodene, ikke vist materiale og musikkvideoer.

Meny