Kristian er “Årets Morsomste!”

Nyhet 7 av 11

Photo: Stella Picture


Lørdag 25. august gikk “Komiprisen” av stabelen på Char Noir. I det direktesendte programmet på NRK skulle seerne stemme på hvem de mener fortjente å vinne publikumsprisen i 2012. Avstemmingen startet i juli og ble avsluttet under sendingen – vinneren ble Kristian Valen…

Blant de som var nominert til “Årets Morsomste” var Else Kåss Furuseth, Atle Antonsen, Henriette Steenstrup, Jon Almås, John Brungot, Trond Fausa Aurvåg, Ylvis, Thomas Giertsen og Linn Skåber. Det er andre gang Kristian går til topps i en kåring hvor KUN publikum sitter med stemmene. I 2003 ble Kristian Valen kåret til “Årets Underholder” av seerne på TV2! Samme år ble han for øvrig kåret til Årets TV Navn av Se og Hør.

Kristian er utrolig stolt over prisen han mottok lørdag kveld. Det å få slike tilbakemeldinger fra publikum er den beste inspirasjon til å stå på videre. Grunnet en avtalefestet jobb 25. august var Kristian forhindret fra å stille opp under TV-sendingen. Han dro imidlertid direkte til festen etter endt oppdrag – her fikk han det synlige bevis overrakt av Trond Viggo Torgersen (bildet), som ledet årets TV-sending.

Meny